Over mij

„Capturing moments”  was mijn slogan toen ik net begon met fotograferen en dat is precies hetgeen wat mij zo aanspreekt in fotografie. Deze passie voor het vastleggen van mooie momenten is ontstaan tijdens mijn rondreis door Australie. Ik maakte een boottocht langs de Whitsunday Islands en zag een mooi beeld in een verliefd stelletje dat op de boot naar de zonsondergang aan het kijken was. Ik heb er een foto van gemaakt en deze aan het stel laten zien. Hun enthousiasme en blijdschap na het zien van de mooie foto maakte dat ik dacht; Dit is te gek, dit wil ik doen!

 

Al van jongs af aan ben ik bezig met fotograferen. Als klein meisje mocht ik de camera van mijn ouders gebruiken en schoot ik heel wat rolletjes vol.
Toen ging mijn voorkeur al uit naar het fotograferen van mensen; iedereen in mijn omgeving werd door mij op de foto gezet.

 

Ook nu maak ik het liefst foto’s van personen. Vooral omdat de interactie met mensen en hun reactie op het eindresultaat mij veel energie geven.

 

Omdat ik mijn kennis en vaardigheden binnen de fotografie naar een hoger niveau wilde tillen, besloot ik om een opleiding aan de Fotovakschool te gaan volgen. Hier heb ik veel geleerd van inspirerende docenten. Mijn passie voor fotografie is hierdoor alleen maar groter geworden. Daarom besloot ik mijn droom werkelijkheid te maken en als fotografe aan de slag te gaan.

 

Mijn expertise ligt bij het fotograferen van portretten, bruiloften en evenementen. Naast het maken van een mooie foto, vind ik het erg belangrijk dat de fotoshoot een leuke ervaring is, waar iedereen met plezier op terug kan kijken.

 

Ik zie je graag voor mijn lens!

 

Marrie Hoogakker